Black Friday με... εμβολιασμούς στη Θεσσαλονίκη, «Free Covid Life» στην Αριστοτέλους

Black Friday με... εμβολιασμούς Black Friday με... εμβολιασμούς

«Free Covid Life» την Black Friday. Με αυτό το σύνθημα η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης προτρέπει τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Black Friday ...στους εμβολιασμούς ετοιμάζουν οι γιατροί στη Θεσσαλονίκη. Η διοίκηση της 4ης ΥΠε (4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης) σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν μια ακόμα εξόρμηση της κινητής μονάδας εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, από τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου έως τις 19:00, κινητή μονάδα εμβολιασμού θα βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους (απέναντι από το cafe «Ολύμπιον») όπου νοσηλευευτικό προσωπικό από κέντρα υγείας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας θα εμβολιάζουν πολίτες.

Τα εμβόλια για τον κορονοϊό θα γίνονται χωρίς ραντεβού και θα αφορούν τόσο την πρώτη όσο και την τρίτη δόση. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα στηθούν οκτώ εμβολιαστικές γραμμές και όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

Τα εμβόλια που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι mRNA (Pfizer).

FB IMG 1637574798673

Σημειώνεται ότι η βόρεια Ελλάδα και ειδικά τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουν μεγάλη πίεση από το τέταρτο κύμα κορονοϊού. Είναι ενδεικτικά τα στοιχεία που παρουσιάζει η 4η ΥΠΕ: οι νοσηλείες σήμερα (22/11) με ασθενών με Covid έφτασαν τις 608 ενώ οι νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ είναι 82.

22 11 2021

Στιγμιότυπο οθόνης 2021 11 22 151311

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.