Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από το κινητό του πιλότου

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικό Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικό

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που δολοφόνησε στα Γλυκά Νερά την 20χρονη Καρολάιν

Νέο συγκλονιστικό υλικό από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα τη νεαρή Κάρολαϊν Κράουτς είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου φαίνεται η νεαρή γυναίκα σε στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας.

Στα πλάνα η Κάρολαϊν βρίσκεται χαμογελαστή στην εξοχή παρέα με τον σκύλο - πιθανότατα εκείνον που βρέθηκε σκοτωμένος στην είσοδο της μεζονέτας.

Σε άλλο σημείο, η νεαρή μητέρα φαίνεται να ρίχνει πασιέντζα καθισμένη στο πάτωμα.

«Είδα μια κοπέλα δολοφονημένη, ένα σκυλί κρεμασμένο»

Η ιατροδικαστής Χαρά΄ Σπηλιοπούλου αποκάλυψε το σκηνικό που αντίκρισε όταν έφτασε στη μεζονέτα, σημειώνοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τις σκληρές εικόνες.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το πρωινό της 11ης Μαΐου, όταν μπήκα στη σκηνή του εγκλήματος. Μια νεαρή κοπέλα δολοφονημένη στο κρεβάτι της, ένα σκυλί κρεμασμένο στην σκάλα και ένα ορφανό μωρό έξω στον δρόμο σε κάποια αγκαλιά. Είναι πολύ σκληρή αυτή η δουλειά και κάποιες φορές γίνεται ακόμα σκληρότερη».

Η ιατροδικαστική έκθεση σε συνδυασμό με τα στοιχεία που προέκυψαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας ήταν αυτά που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο: η 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μπροστά στα μάτια της -τότε 10 μηνών- κόρης τους, Λυδίας.

«Παρέδωσα εγκαίρως τις ιατροδικαστικές εκθέσεις του θύματος και του δράστη κλήθηκα να δώσω περισσότερες εξηγήσεις όταν υπήρχε ένα νέο εύρημα και περίμενα τη στιγμή της κάθαρσης» συμπλήρωσε η κυρία Σπηλιοπούλου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.