Λαμία: Εισαγγελική έρευνα για την αρνήτρια νοσηλεύτρια που έτρεχε γυμνή στο νοσοκομείο, θα γίνει ψυχιατρική εκτίμηση (βίντεο)

Λαμία: Εισαγγελική έρευνα Λαμία: Εισαγγελική έρευνα

Σκηνές βγαλμένες από ταινία διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου μια 52χρονη που βρισκόταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου, δημιούργησε τεράστια αναστάτωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η γυναίκα, η οποία είναι αρνήτρια του κορονοϊού νοσηλεύεται με Covid από τις αρχές του μήνα. Με κορονοϊό όμως νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο αλλά σε πιο σοβαρή κατάσταση και ο ιερέας σύζυγος της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο Mega, η 52χρονη έτρεχε γυμνή στους διαδρόμους του νοσοκομείου κρατώντας έναν σταυρό και το Ευαγγέλιο στα χέρια της.

Οι γιατροί έκπληκτοι συνειδητοποίησαν πως επρόκειτο για συνάδελφο τους σε αναστολή καθώς η 52χρονη εργαζόταν μέχρι πρότινος στο οφθαλμολογικό τμήμα του νοσοκομείου.

Γιατροί και νοσηλευτές προσπάθησαν να την αποκλείσουν στο δωμάτιο της, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, αυτό δεν κατέστη δυνατό ενώ οι φωνές της ξεσήκωσαν ασθενείς και συνοδούς στο νοσοκομείο.

Το συμβάν με την νοσηλεύτρια έληξε μια ώρα σχεδόν μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής έπειτα από επέμβαση του Διοικητή του νοσοκομείου ενώ ζητήθηκε εισαγγελική έρευνα προκειμένου να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση και μεταφορά της, αν χρειαστεί, σε αντίστοιχη κλινική.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.