Βίντεο ντοκουμέντο με ανήλικους δράστες να κλέβουν σπίτι στην Γλυφάδα

Βίντεο ντοκουμέντο με Βίντεο ντοκουμέντο με

Τρεις ανήλικοι έχουν βάλει στο μάτι το ποδήλατο στη βεράντα κι ένα ηλεκτρικό πατίνι στο πίσω μέρος ενός σπιτιού στην Γλυφάδα, και για αρκετά λεπτά προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να τα κλέψουν.

Γυρνάνε γύρω από το σπίτι ψάχνοντας τρόπο να μπουν στην αυλή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, κάμερα καταγράφει την κάθε τους κίνηση.

Στην αρχή, οι τρεις ανήλικοι κακοποιοί δε διστάζουν να πλησιάσουν από την κεντρική εξώπορτα. Δείχνουν το ποδήλατο που έχουν βάλει στο μάτι και αποφασίζουν να δουν μήπως μπορούν να μπουν από το πλάι.

Το μετανιώνουν, επιστρέφουν και ο μεγαλύτερος σκαρφαλώνει πάνω στην πόρτα, αλλάζουν πάλι γνώμη κι αυτήν τη φορά πάνε από την άλλη πλευρά του σπιτιού.

Όσο δρούσαν οι ανήλικοι στην αυλή, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ήταν μέσα. Κατάλαβαν ότι είχαν μπει κλέφτες σχεδόν 20 λεπτά μετά, όταν έφτασε ο γιος τους και είδε τη πόρτα της εισόδου ορθάνοιχτη.

Μέχρι στιγμής, οι νεαροί δεν έχουν συλληφθεί, όμως τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας.

Βίντεο ντοκουμέντο:

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.