Το παράδοξο: Υποχρεωτικό rapid test σε εξωτερικούς χώρους καφέ, όχι όμως σε εκκλησίες

Το παράδοξο: Υποχρεωτικό Το παράδοξο: Υποχρεωτικό

Πολλές ειδήσεις «έβγαλε» σήμερα στις ανακοινώσεις του ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης, ποια είναι όμως τα «παράδοξα» σχετικά με τα rapid test και τους ανεμβολίαστους στις εκκλησίες.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους που θα ισχύουν από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.

Μέσα σε αυτά τα μέτρα λοιπόν είναι το εξής παράδοξο, οι ανεμβολίαστοι ιερείς και όσοι εργάζονται σε εκκλησίες είναι υποχρεωμένοι να κάνουν 2 rapid test ή μοριακά την εβδομάδα ενώ οι ανεμβολίαστοι πολίτες μπορούν να εισέρχονται κανονικά και ελεύθερα (με αποστάσεις και χρήση μάσκας) στις εκκλησίες και στις λειτουργίες. Την ίδια στιγμή που από την τσέπη τους θα πρέπει να πληρώνουν οι ανεμβολίαστοι πολίτες τα rapid test για να πιούνε καφέ σε εξωτερικό χώρο, ενώ σε εκκλησίες που είναι σε εσωτερικούς χώρους, αυτό το μέτρο δεν είναι απαραίτητο.

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Θάνος Πλεύρης Πού πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά rapid test ή μοριακό οι ανεμβολίαστοι: Σε δημόσιες υπηρεσίες Σε τράπεζες Σε εξωτερικούς χώρους εστίασης Σε κομμωτήρια

Επιπλέον ο κ Πλεύρης ανακοίνωσε ότι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα πρέπει να κάνουν 2 φόρες την εβδομάδα rapid ή μοριακό test.

Τονίζεται ότι δεν ισχύει η υποχρέωση των τεστ σε σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και εκκλησίες, εκεί η πρόσβαση των ανεμβολίαστων θα γίνεται κανονικά με τα μέτρα που ισχύουν και την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.