Αστυνομικοί αγοράζουν παπούτσια και κάλτσες σε έναν άστεγο με τα παιδιά του και το βίντεο γίνεται viral

Αστυνομικοί αγοράζουν Αστυνομικοί αγοράζουν

Μια διαφορετική αστυνομική επιχείρηση, με μεγάλη δόση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, έκαναν πρόσφατα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ όταν βρήκαν στους δρόμους της Αθήνας έναν άστεγο με τα παιδιά του.

Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δεν έμειναν στο αυστηρό πλαίσιο των καθημερινών καθηκόντων τους για την ασφάλεια των πολιτών στους δρόμους της Αθήνας. Βλέποντας πριν από καιρό έναν άστεγο, μαζί με τα παιδιά του, να κυκλοφορεί στο κέντρο της πρωτεύουσας, τον πλησίασαν και του πρότειναν να μπουν σε ένα mini market, προκειμένου να αγοράσει ό,τι ήθελε για εκείνον και τα παιδιά του.

Ο άστεγος, όμως, επέλεξε να πάρει μόνο ένα γάλα, για τα παιδάκια του, και νερό. Ο ίδιος εξακολουθεί να ζει χωρίς στέγη στην Αθήνα κι όταν πριν από μερικές ημέρες οι εν λόγω αστυνομικοί τον αντίκρισαν μπροστά τους, του αγόρασαν ένα ζευγάρι παπούτσια και κάλτσες.

Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ που έχει γίνει viral:

?Κάποια στιγμή τον είδαν και μπήκαν μαζί του σε ένα mini market. Του είπαν να αγοράσει ό,τι θέλει και αυτός πήρε μόνο γάλα για τα παιδιά του και νερό.
?Πριν λίγες ημέρες οι αστυνομικοί του αγόρασαν ένα ζευγάρι παπούτσια και κάλτσες.#hellenicpolice pic.twitter.com/ryP3MpKvZL

— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) November 1, 2021

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.