Επεισοδιακή καταδίωξη Ρομά στο Νέο Φάληρο

Επεισοδιακή καταδίωξη Ρομά Επεισοδιακή καταδίωξη Ρομά

Λίγες μόλις ημέρες μετά την φονική καταδίωξη στο Πέραμα, άνδρες της ΕΛΑΣ καταδίωξαν και συνέλαβαν τέσσερις Ρομά

Επεισοδιακή καταδίωξη που κατέληξε στη σύλληψη τεσσάρων Ρομά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, λίγες μόλις ημέρες μετά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα τεσσάρων ατόμων επιχείρησε να εισβάλλει σε σπίτι στο Νέο Φάληρο.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί ενώ βρίσκονταν στο μπαλκόνι του σπιτιού, ενώ ο τέταρτος φέρεται να τους περίμενε στο αμάξι για να διαφύγουν.

Ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφερεαν να ακινητοποιήσουν τους τρεις στο σημείο, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικό της Άμεσης Δράσης, το οποίο εγκλώβισε το αυτοκίνητό με το οποίο προσπαθούσε να διαφύγει ο τέταρτος.

Στη διάρκεια της καταδίωξης, μάλιστα, με αποτέλεσμα το ΙΧ με επιβάτες του τέσσερις νεαρούς να προκαλέσει υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.