Πέραμα: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση σε πυροσβέστες στο Σχιστό

Πέραμα: Βίντεο ντοκουμέντο Πέραμα: Βίντεο ντοκουμέντο

Επίθεση σε πυροσβεστικό όχημα σημειώθηκε στο Σχιστό το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά το πέρας της κηδείας του 18χρονου Ρομά

Άγρια επίθεση πραγματοποίησε ομάδα Ρομά στο Σχιστό, το πρωί της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου, οπότε και κηδεύτηκε ο 18χρονος άνδρας που έπεσε νεκρός από πυρά ανδρών της ΕΛΑΣ.

Οι δράστες άφου ξυλοκόπησαν, σύμφωνα με αναφορές, τους πυροσβέστες, διέφυγαν στην συνέχεια αφαιρώντας ασύρματο, διασωστικό εξοπλισμό, χρήματα, αλλά και προσωπικά αντικείμενα των μελών της Πυροσβεστικής. 

Από την επίθεση, μάλιστα, φέρεται να τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται η άγρια επίθεση μέσα στη μέση του δρόμου, από άνδρες οι οποίοι διέφυγαν στη συνέχεια με όχημα.

Επίθεση και ξυλοδαρμός ανδρών της Πυροσβεστικής από ομάδα Ρομά στο Σχιστό το πρωί της Τετάρτης (27/10). Δράστες διέφυγαν αφαιρώντας ασύρματο, διασωστικό εξοπλισμό, χρήματα & προσωπικά αντικείμενα των πυροσβεστών. Ένας τραυματίας στο 251 pic.twitter.com/nPUBoyTQb5

— MANOS MEIMARAKIS (@manosmeimarakis) October 27, 2021

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, υπό διακριτική αστυνομική συνοδεία πραγματοποιήθηκε πομπή προς το κοιμητήριο, όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του νεαρού που έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά στο Πέραμα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ατμόσφαιρα στην κηδεία του 18χρονου ήταν τεταμένη, ενώ δεν έλειψαν και μικρο διαπληκτισμοί από την πλευρά συγγενών και φίλων προς αστυνομικούς.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.