Φθιώτιδα: Περιπέτεια για παππού και εγγονό που χάθηκαν στο βουνό

Φθιώτιδα: Περιπέτεια για Φθιώτιδα: Περιπέτεια για

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική και στην Αστυνομία Στυλίδας μετά από σήμα κινδύνου για δύο άνδρες που χάθηκαν στα βουνά της Φθιώτιδας

Έναν 87χρονο και τον 23χρονο εγγονό του αναζητούσαν στο βουνό πάνω από το Αυλάκι Φθιώτιδας η Πυροσβεστική και η Αστυνομία Στυλίδας. Οι δύο άνδρες, που είναι κάτοικοι Αυλακίου, έφυγαν νωρίς το απόγευμα για περπάτημα σε μια περιοχή, που ιδιαίτερα στον ηλικιωμένο, είναι πολύ γνωστή, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.

Άγνωστο πώς αποπροσανατολίστηκαν κάπου ανάμεσα σε Αυλάκι και Λογγίτσι και ο νεαρός κατάφερε κάποια στιγμή να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης και να ενημερώσει ότι έχουν χαθεί. Όπως λέγεται, έδωσε και στίγμα στους διασώστες, πριν το κινητό του κλείσει, πιθανότατα από μπαταρία.

Στο σημείο είχαν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Στυλίδας, Δημήτρης Ψάρρης, που γνωρίζει επίσης πολύ καλά την περιοχή.

Αίσιο τέλος

Η περιπέτεια των δύο ανδρών είχε αίσιο τέλος. Χάρη στο στίγμα που έδωσε από το τηλέφωνό του ο 23χρονος, πριν κλείσει από μπαταρία, οι αγνοούμενοι, που είναι κάτοικοι Αυλακίου, εντοπίστηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, πολύ μακριά όμως από το σημείο από όπου ξεκίνησαν την πορεία του και μέσα σε δύσβατο μονοπάτι.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.