Ξυλοκοπήθηκε άγρια με κλωτσιές και μπουνιές μαθητής σε σχολείο της Ξάνθης

Ξυλοκοπήθηκε άγρια με Ξυλοκοπήθηκε άγρια με

Ένα δραματικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε αυλή σχολείου στην Ξάνθη.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 13χρονος μαθητής σε αυλή σχολείου στην Ξάνθη το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το xanthinews.gr, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν μαθητές από την δεύτερη τάξη του τρίτου Γυμνασίου Ξάνθης επιχείρησαν να παίξουν βόλεϊ στο προαύλιο του σχολείου τους.

Σε εκείνο το σημείο βρίσκονταν και μαθητές από το 3ο γυμνάσιο Ξάνθης που στεγάζεται δίπλα.

Όταν βρέθηκαν όλοι μαζί τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και ένας από τους μαθητές του τρίτου γυμνασίου να δείρει άγρια με μπουνιές και κλοτσιές έναν μαθητή του 2ου γυμνασίου.

Ο Χρήστος Ιωαννίδης, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ξάνθης, αναφέρει ότι «μία ομάδα παιδιών από το γυμνάσιο παρενόχλησε ή πείραζε μία ομάδα αγοριών από το άλλο σχολείο.

Ένα παιδί εξ αυτών, που η διευθύντρια μου λέει είναι πολύ ήσυχο παιδί, δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, ζήτησε τον λόγο. Τότε όρμισε όλη η ομάδα αγοριών και τον χτυπούσαν για πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, γιατί επένεβησαν οι καθηγητές που ήταν στην αυλή».

Αμέσως ενημερώθηκε η διευθύντρια και οι καθηγητές, με τον μαθητή να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και την αστυνομία να διεξαγάγει έρευνα.

«Ο ένας καθηγητής όταν έπιασε αυτό το παιδί που ήταν από πάνω του και το χτυπούσε, στην ουσία του λέει ‘γιατί δεν σταματάς, τι κάνεις;’ και η απάντηση ήταν ‘δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου», σημείωσε ο Χρήστος Ιωαννίδης, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.