Ο παππούς της 8χρονης στη Ρόδο ξεσπά κατά της θείας: «Σκοπός της η εξαπάτηση και τα χρήματα» (βίντεο)

Ο παππούς της 8χρονης στη Ο παππούς της 8χρονης στη

Ο παππούς της 8χρονης που κακοποιήθηκε στη Ρόδο ξεσπά κατά της θείας. «Σκοπός της η εξαπάτηση και τα χρήματα, λέει ασυναρτησίες», υποστήριξε.

Για την κακοποίησης της ανήλικης στη Ρόδο, υπόθεση για την οποία κατηγορείται η θεία της, μίλησε ο παππούς της 8χρονης. Ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς της θείας ότι την πίεσαν, ο παππούς του μικρού κοριτσιού απάντησε «ας ρωτήσουν τα παιδιά της...», ενώ τόνισε πως «αυτή λέει ασυναρτησίες» και ισχυρίστηκε ότι ήταν «σκοπός της η εξαπάτηση και τα χρήματα» και «δεν είναι θέμα σεξουαλικό, αλλά οικονομικό».

Μάλιστα, ο παππούς ανέφερε στο Star πως είδε τις εγγονές του. «Μεσολάβησαν κοινωνικοί λειτουργοί, οι ασφάλειες, τους δώσαμε φαγητό. Όποιον συγγενή έβλεπαν, τον αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Τα παιδιά την πληρώνουν», σημειώνοντας πως πήγε στον δάσκαλο της εγγονής του που πάει στην ΣΤ' Δημοτικού. «Αμαρτία να παίρνουν απουσίες, είναι και καλές μαθήτριες».

Από την πλευρά της, η γιαγιά δήλωσε πως «χάρηκα που τα είδα καλά και είδαν κι εκείνα τις φίλες τους και χάρηκαν και αυτά».

΅«Δεν έχω κάνει τίποτα» λεει η θεία

«Δεν έχω κάνει τίποτα, είναι όλα ψέματα», ισχυρίζεται τώρα η θεία της 8χρονης στη Ρόδο, η οποία κατηγορείται ότι την κακοποίησε και στη συνέχεια εκβίαζε τη μητέρα και τον παππού της για να τους πάρει χρήματα.

Με δηλώσεις της στο Star, η 50χρονη γυναίκα υποστήριξε ότι ομολόγησε μετά από πίεση των αστυνομικών. Όπως είπε, είχε πάει το σπίτι της 8χρονης για να κάνει παρέα στη μητέρα, όταν άκουσε το παιδί να παραπονιέται ότι πονάει στα γεννητικά της όργανα. Τότε, σύμφωνα με την ίδια, ρώτησε γιατί πονάει το παιδί κι εκείνη της απάντησε ότι πονάει καιρό.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.