Σοκαριστική ληστεία στην Αχαΐα - Κουκουλοφόροι έστειλαν στο νοσοκομείο μια γυναίκα για 400 ευρώ

Σοκαριστική ληστεία στην Σοκαριστική ληστεία στην

Σοκάρει η ιστορία μιας μητέρας από την Αχαΐα, καθώς κουκουλοφόροι τη λήστεψαν και την έστειλαν στο νοσοκομείο για 400 ευρώ.

Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στην εκποπή «Tlive» τη συγκλονιστική εμπειρία της, περιγράφοντας το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, εξηγώντας πώς ο ένας ληστής άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και ενώ είχε σκύψει να πάρει το πορτοφόλι της για να του δώσει τα λεφτά, άρχισε να τη χτυπά στο κεφάλι και στο σώμα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Οι δράστες, αφού άρπαξαν τα 400 ευρώ που είχε στην κατοχή της η  γυναίκα και προορίζονταν για την αγορά προμηθειών για το κατάστημα της, τράπηκαν σε φυγή.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.