Σύλληψη σεκιουριτά στο Ειρηνοδικείο, φωτογράφιζε ασκούμενες δικηγόρους εν αγνοία τους (βίντεο)

Σύλληψη σεκιουριτά στο Σύλληψη σεκιουριτά στο

Ένας σεκιουριτάς στο Ειρηνοδικείο τέθηκε υπό κράτηση καθώς -όπως καταγγέλθηκε- φωτογράφιζε ασκούμενες δικηγόρους εν αγνοία τους.

Συνελήφθη σεκιουριτάς στο Ειρηνοδικείο όταν μία ασκούμενη δικηγόρος αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας έβγαζε επανειλημμένα φωτογραφίες εν αγνοία της.

Σύμφωνα με το MEGA, η 23χρονη ασκούμενη δικηγόρος που εκείνη τη στιγμή ήταν στο Ειρηνοδικείο, αντιλήφθηκε πως ένας άνδρας που ήταν υπάλληλος εταιρείας φύλαξης του δικαστηρίου, την φωτογράφιζε εν αγνοία της, και αμέσως απευθύνθηκε σε ανώτερή της.

Όταν η ίδια είπε στον άνδρα να σταματήσει εκείνος την αγνόησε επιδεικτικά και η νεαρή δικηγόρος αμέσως μαζί με την ανώτερή της έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα καθώς ο ίδιος κρυβόταν σε μία έξοδο κινδύνου, κατέσχεσε το κινητό του τηλέφωνο στο οποίο βρέθηκαν φωτογραφίες και άλλων γυναικών. Ο σεκιουριτάς κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας πράξης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.