Απάτη στην Καρδίτσα: Πλήρωσε 156 ευρώ για ένα κινητό και έμεινε άφωνη όταν άνοιξε το πακέτο

Απάτη στην Καρδίτσα: Απάτη στην Καρδίτσα:

Ξεπερνά κάθε φαντασία η απάτη που σκαρφίστηκε ένας Καρδιτσιώτης

Δικογραφία για απάτη σχηματίστηκε εις βάρος Καρδιτσιώτη, που φέρεται να έλαβε το ποσό των 156 ευρώ για να πουλήσει κινητό τηλέφωνο, αλλά αντ' αυτού έστειλε με το ταχυδρομείο... ένα μπουκαλάκι νερό.

Πιο συγκεκριμένα, στις 11 Οκτωβρίου, μετά από αναρτημένη αγγελία πώλησης κινητού τηλεφώνου από τον κατηγορούμενο σε ιστοσελίδα, μια γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και συμφώνησε να της στείλει το κινητό τηλέφωνο με δέμα από ταχυδρομικό κατάστημα της Καρδίτσας σε ταχυδρομικό κατάστημα της Εύβοιας.

Κατά την παραλαβή του και ενώ είχε ήδη καταβληθεί μέσω χρεωστικής κάρτας το χρηματικό ποσό των 156 ευρώ, η γυναίκα διαπίστωσε ότι μέσα στο δέμα, αντί του τηλεφώνου, βρισκόταν ένα μπουκάλι νερό.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.