Αιγάλεω: Παραδόθηκε ο 20χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της μητέρας του

Αιγάλεω: Παραδόθηκε ο Αιγάλεω: Παραδόθηκε ο

Παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα στην αστυνομία ο 20χρονος που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της μητέρας του στο Αιγάλεω.

Η δολοφονία έγινε προχτές Τετάρτη σε σπίτι στο Αιγάλεω.  Ο γιος της, φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Φίλος του υπόπτου δήλωνε: «Γνωρίζω το παιδί που αναζητά η αστυνομία. Ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Πριν κάποια χρόνια τον είχε πάρει η πρόνοια, ζούσε στο νέο Ηράκλειο σε ένα ίδρυμα. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά είχε πεθάνει ο πατέρας του, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα, οπότε έκρινε η πρόνοια ότι παιδί πρέπει να πάει σε ίδρυμα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.