Ο «Τουρισμός για όλους» τρέχει ακόμα: Ευκαιρία για «τζάμπα» διακοπές το 4ημέρο 28ης Οκτωβρίου - Αναλυτικές οδηγίες

Ο «Τουρισμός για όλους» Ο «Τουρισμός για όλους»

Ο «Τουρισμός Για όλους - tourism4all» τρέχει ακόμα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Από χθες έχουν ήδη ξεκινήσει να στέλνονται email υπενθύμισης, όποτε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία μιας και η 28η Οκτωβρίου πέφτει Πέμπτη και μια «μικρή αδειούλα» να πάει κάποιος ένα ωραίο και τζάμπα τετραήμερο.

Συγκεκριμένα οι δικαιούχοι του «Τουρισμός για Όλους» έλαβαν email, με το οποίο ενημερώνονται εκ νέου πως θα πρέπει να γίνει χρήση του voucher μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Στο email πέρα από ενεργό link με τις αναλυτικές οδηγίες σημειώνονται τα εξής:

«Σας υπενθυμίζουμε ότι έχετε ενταχθεί στο ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ του προγράμματος ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Για να δείτε το voucher συνδεθείτε στην εφαρμογή στο πεδίο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ – ΣΥΝΔΕΣΗ χρησιμοποιώντας του κωδικούς taxisnet με τους οποίους υποβάλατε την αίτησή σας.
Μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher έως 31 Δεκεμβρίου 2021.»

Για όσους θέλουν να κάνουν μια μικρή «τζάμπα» απόδραση και να μην πληρώσουν καθόλου, μπορούν να ξανά σκεφτούν την λύση του tourism4all. Μάλιστα σε 7 ημέρες είναι η 28η Οκτωβρίου, όποτε μπορεί άνετα να συνδυαστεί ένα τετραήμερο και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Τι ποσό δικαιούμαι;

Το ποσό που δικαιούστε εξαρτάται από την τιμή συνεργασίας που έχει δηλώσει το κατάλυμα στο οποίο θα κάνετε κράτηση.

Από 20.04.2021 έχετε τις παρακάτω επιλογές αξιοποίησης του e-voucher που έχετε στα χέρια σας: 2 διανυκτερεύσεις
Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους)
ή 3 διανυκτερεύσεις
Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ Σε κατάλυμα με τιμή συνεργασίας έως 40€/το άτομο ανά διανυκτέρευση μπορείτε να κάνετε 2 ή 3 διανυκτερεύσεις χωρίς συμμετοχή, επιδότηση από το Υπουργείο Τουρισμού σε ποσοστό 100%. Σε κατάλυμα με τιμή συνεργασίας 50€/το άτομο ανά διανυκτέρευση μπορείτε να κάνετε 2 ή 3 διανυκτερεύσεις με συμμετοχή 10€/το άτομο την ημέρα. Σε κατάλυμα με τιμή συνεργασίας 60€/το άτομο ανά διανυκτέρευση μπορείτε να κάνετε 2 ή 3 διανυκτερεύσεις με συμμετοχή 20€/το άτομο την ημέρα.

Αναλυτικά οι οδηγίες εξαργύρωσης για το voucher του «Τουρισμού για όλους»(PDF)

κκκκ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.