Δολοφονία στο Αιγάλεω: Αναζητείται ο γιος της 55χρονης, τι αναφέρουν μαρτυρίες (βίντεο)

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Δολοφονία στο Αιγάλεω:

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του 20χρονου γιου της 55χρονης γυναίκας, που χθες (20/10) εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη, μέσα στο σπίτι της, στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Αστυνομία ένα από τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, όταν έφυγε από το σπίτι της οικογένειας το πρωί, η μητέρα του έμεινε με τον 20χρονο γιο της, τον οποίο η Αστυνομία αναζητά ως ύποπτο για τη δολοφονία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και το στήθος της.

Όπως μετέδωσε το Mega, tο θύμα, που μεγάλωνε μόνη της τα πέντε παιδιά της με το επίδομα της Πρόνοιας καθώς ο σύζυγός της είχε πεθάνει, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα μέσα σε μια λίμνη αίματος, με τις Αρχές να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Στο πλαίσιο των ερευνών αναζητείται ένας εκ γιων της 55χρονης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και να διαπιστωθεί αν έχει κάποια σχέση με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλος γιος της 55χρονης βγήκε κάποια στιγμή εχτές το απόγευμα στο μπαλκόνι, και φώναξε ότι «ο Αντρέας σκότωσε τη μητέρα». Τις φωνές του άκουσε γείτονας, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος ενδεχομένως να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς έμενε σε ίδρυμα.

Γείτονες αναφέρουν ότι συχνά άκουγαν καβγάδες από το σπίτι της άτυχης 55χρονης. Κατάθεση για την υπόθεση έδωσε και ο άλλος γιος της 55χρονης.

Τι δηλώνει φίλος του υπόπτου:

«Γνωρίζω το παιδί που αναζητά η αστυνομία. Ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Πριν κάποια χρόνια τον είχε πάρει η πρόνοια, ζούσε στο νέο Ηράκλειο σε ένα ίδρυμα. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά είχε πεθάνει ο πατέρας του, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα, οπότε έκρινε η πρόνοια ότι παιδί πρέπει να πάει σε ίδρυμα.

Είχε σε κάποιες περιπτώσεις παραβατική συμπεριφορά. Αλλά η οικογένεια είχε περάσει πολλά. Ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης. Έπαιρναν ένα επίδομα, δεν τους βοηθούσε κανεις. Η μητέρα είχε σωματική αναπηρία. Ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια».

Ένας ακόμα γείτονας της δολοφονημένης γυναίκας, ανα΄φέρει: «Ήμουν στο μπαλκόνι και άκουσα τον πιτσιρικά να λέει σκότωσε την μάνα ο Ανδρέας. Φώναζε βοήθεια. Τον ρώτησα που πήγε ο Ανδρέας και μου απάντησε ότι πήδηξε από το μπαλκόνι. Πήρα αμέσως την αστυνομία. Μένω απέναντι εδώ και 20 χρόνια. Υπήρχαν συχνοί τσακωμοί».

{}

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.