Επίθεση με βιτριόλι: Αντίστροφη μέτρηση για την Έφη Κακαράντζουλα – Την Πέμπτη η πρόταση του εισαγγελέα

Επίθεση με βιτριόλι: Επίθεση με βιτριόλι:

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την ετυμηγορία της δίκης της Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, η προφυλακισμένη Έφη Κακαράντζουλα θα ακούσει την πρόταση του εισαγγελέα για την υπόθεσή της, την επίθεση δηλαδή τον Μάιο του 2020 με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η ίδια η δράστης έχει ομολογήσει την πράξη της, δηλώνοντας όπως πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Ο χρόνος πιέζει καθώς το 18μηνο της προφυλάκισης της Κακαράντζουλα τελειώνει στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η έδρα του Δικαστηρίου έχει ανακοινώσει τρεις ακόμα δικασίμους, συμπεριλαμβανομένης της αυριανής. Την εισήγηση του εισαγγελέα θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων.

Πόσο θα μείνει στη φυλακή

Όσο για το χρονικό διάστημα που θα μείνει θα μείνει στη φυλακή παλιότερα ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, είχε εκτιμήσει σχετικά με τον χρόνο που πρόκειται να εκτίσει η Έφη Κακαράντζουλα: «Αν καταδικαστεί με βάση το κατηγορητήριο θα της καταλογιστούν 15 χρόνια, που σημαίνει ότι περίπου σε 5,5 χρόνια θα είναι έξω. Θα τιμωρείται από τον κόσμο και μετά την αποφυλάκισή της. Ξέρει ότι είτε εμφανιστεί στο δικαστήριο είτε όχι θα εκτίσει το 1/3 της ποινής και θα αποφυλακιστεί».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.