Σοβαρό ατύχημα σε πίστα στα Μέγαρα, με... βέσπα μεταφέρθηκε ο τραυματίας (βίντεο)

Σοβαρό ατύχημα σε πίστα στα Σοβαρό ατύχημα σε πίστα στα

Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα με μοτοσυκλέτες στα Μέγαρα. Με βέσπα αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο ο τραυματίας για να μην διακοπεί ο αγώνας.

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που καταγράφθηκε στα Μέγαρα και σε αγώνα μοτοσυκλετών σε πίστα. Ένας από τους οδηγούς όπως φαίνεται και στο βίντεο, χάνει τον έλεγχο της μηχανής και χτυπά, μένοντας στα πλάγια της πίστας.

Ο αγώνας όμως δεν σταματά. Όπως αποδείχθηκε ο οδηγός είχε σπάσει 10 πλευρά, τα οποία στη συνέχεια είχαν τρυπήσει τους πνεύμονές του.

{https://www.facebook.com/watch/?v=2144712719031525&t=6}

Σύμφωνα με καταγγελίες όμως οι υπεύθυνοι αρνούνταν να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς αν το ασθενοφόρο που βρισκόταν στην πίστα σε περίπτωση ατυχήματος, τον μετέφερε στο νοσοκομείο, τότε ο αγώνας θα έπρεπε να διακοπεί.

Έτσι επιστρατεύτηκε μια... βέσπα για να φύγει ο τραυματίας από την πίστασ. Όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, ο γιατρός που τον εξέτασε έκρινε αναγκαίο να διακομισθεί με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο, όπου και διαπιστώθηκε τι του είχε συμβεί.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.