Νεκρός από κορονοϊό γνωστός επιχειρηματίας: Ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Νεκρός από κορονοϊό Νεκρός από κορονοϊό

Εχασε τη μάχη με τον κορονoϊό o γνωστός επιχειρηματίας Θοδωρής Αραμπατζής παρότι ήταν διπλά εμβολιασμένος

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής, πατέρας τριών παιδιών, είχε διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και του Αυτοκινητοδρομίου, καθώς και πρόεδρος του Δ.Σ. στον Καποδιστριακό Δήμο Καπετάν Μητρούση.

Συγκλονισμένος για την απώλειά του, ο διεθνολόγος, βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook:

Είμαι συγκλονισμένος με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μου φίλου Θόδωρου Αραμπατζή. «Έφυγε» άδικα ένας έντιμος «υπηρέτης» της αυτοδιοίκησης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας αγαπητός άνθρωπος.

Θα μας λείψουν η ειλικρίνεια, το ήθος και η αγωνιστικότητά του. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Φίλε μου, καλό σου ταξίδι.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.