Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθήνα, ποια τμήματα δρόμων θα κλείσουν το πρωί

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στην Αθήνα λόγω διεξαγωγής ποδηλατικής εκδήλωσης.

Ειδικότερα, λόγω διεξαγωγής ποδηλατικής εκδήλωσης με την επωνυμία «32η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ», το Σάββατο 2/10/2021 και κατά τις ώρες 07:30 - ΄12:30΄ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή, τμηματική και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη Λ.Ε.Α., όπου υφίσταται, κατά μήκος της διαδρομής: Καλλιμάρμαρο (εκκίνηση) – Λ. Βασ. Όλγας – Λ. Βασ. Αμαλίας – Πανεπιστημίου - Αγ. Κωνσταντίνου - Πλ. Καραϊσκάκη - Αχιλλέως - Λ. Αθηνών – Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (έως χ/θ 59.800 ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο).

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της εκδήλωσης και την αποτροπή πρόκλησης πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στην παραπάνω διαδρομή και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα βρίσκονται κατά μήκος αυτής.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.