Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Ζήτησε και πήρε προθεσμία ο 39χρονος Ρουμάνος

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Έγκλημα στην Κυπαρισσία:

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης Μόνικα Γκιους.

O 39χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Είχε παραδοθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην Ολλανδία και την Πέμπτη εκδόθηκε στην Ελλάδα, μετά από κοινές ενέργειες των ελληνικών και ολλανδικών αρχών.

Αρχικά, οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και αφού πέρασε πρώτα την πόρτα της Εισαγγελίας Εφετών Καλαμάτας για να γίνει ταυτοπροσωπία, ακολούθως μετέβη στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας.

Ο ίδιος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες για την δολοφονία της Μόνικα Γκιους , η οποία είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή σπιτιού που διέμενε στην Κυπαρισσία.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.