Επιστρέφει στη φυλακή ο φερομένος ως ληστής της Μητροπόλεως, προφυλακίστηκε η 34χρονη

Επιστρέφει στη φυλακή ο Επιστρέφει στη φυλακή ο

Για σωρεία αδικημάτων κατηγορείται ο 33χρονος φερόμενος ως δράστης της ληστείας στην τράπεζα Πειραιώς της Μητροπόλεως - Ένταλμα σύλληψης για 3ο συνεργό που καταζητείται

Στη φυλακή οδηγείται έπειτα από την απολογία του ο 33χρονος, που κατηγορείται για την ένοπλη ληστεία τράπεζας επί της οδού Μητροπόλεως στις 14 Σεπτεμβρίου.

Προφυλακιστέα κρίθηκε κι η 34χρονη γυναίκα που συνελήφθη μαζί του - το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Σεπτεμβρίου, στη λεωφορο Κατεχάκη - ενώ καταζητείται άνδρας, φερόμενος ως συνεργός του 33χρονου στη ληστεία, εις βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Κατά περίπτωση οι 3 είναι αντιμέτωποι με τα αδικήματα:

Ληστεία από κοινού κατά συρροή Συνέργεια Διακεκριμένη οπλοφορία άπαξ και κατ’ εξακολούθηση Οπλοφορία άπαξ και κατ’ εξακολούθηση Διακίνηση ναρκωτικών, αγορά και κατοχή από κοινού Άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση Οπλοκατοχή κατά συναυτουργία Υπόθαλψη Βία κατά υπαλλήλων

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.