Έτσι δρουν οι Έλληνες αυτόχθονες Ιθαγενείς - Με... συνδρομή έχεις «μαζικά εξώδικα» (εικόνες)

Έτσι δρουν οι Έλληνες Έτσι δρουν οι Έλληνες

Στοιχεία για το περιεχόμενο ιστοσελίδων αντιεμβολιαστών φέρνει στη δημοσιότητα το DNews.

Σε ένα από τα έγγραφα που διακινούνται μεταξύ των αρνητών, ο συντάκτης ζητεί από τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν 23 ευρώ σε προπληρωμένη κάρτα (prepaid card) ελληνικής τράπεζας προκειμένου να αποστείλουν μαζικά εξώδικα «άρσης της πληρεξουσιότητας» σε δημόσιες υπηρεσίες, υπουργεία, φορείς κτλ.

Παραθέτει δε πλήρη στοιχεία του προτεινοντας παράλληλα εναλλακτικούς τρόπους καταβολής του ποσού όπως «τηλεφωνική συναλλαγή», πληρωμή μέσω ταχυδρομείου «κατόπιν επικοινωνίας μαζί μου» κτλ.

ell1

Σε άλλο έγγραφο που φέρει την επωνυμία του κινήματος και κάποιας «τοπικής επιτροπής συνδιαχειριστών» από το Κερατσίνι, ο εκπρόσωπος του κινήματος ζητεί από αστυνομικό της Άμεσης Δράσης 5,2 εκατομμύρια ευρώ καταγγέλλοντας ότι τον παρεμπόδισε στη μετακίνηση του.

ell2

Αυτά και πολλά ακόμη περιλαμβάνονται σε ιστοσελίδες που διαβιβάστηκαν στην εισαγγελία Πρωτοδικών από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ell3

Η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση ξεκινά με εντολή της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και ήδη ανατέθηκε στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, στο πλαίσιο ευρύτερης δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για ανάλογα ζητήματα.

ell4

Η εντολή που έχει στα χέρια του ο εισαγγελικός λειτουργός είναι να ερευνήσει το ενδεχόμενο διάπραξης σειράς αξιόποινων πράξεων όπως η απάτη, η απόπειρα απάτης, η διέγερση σε ανυπακοή και πρόκληση σε τέλεση αδικημάτων.

ell5

Αύριο αναμένονται ανακοινώσεις από ΕΛΑΣ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.