Ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη σύλληψη του δραπέτη

Ληστεία τράπεζας στη Ληστεία τράπεζας στη

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύλληψη (στη λεωφόρο Κατεχάκη) ενός εκ των δραστών της ληστείας με καλάσνικοφ στο υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Μητροπόλεως, στις 14 Σεπτεμβρίου 2021, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 33χρονος συλληφθείς στην αστυνομική επιχείρηση που έγινε σήμερα (27/9) είναι δραπέτης. Εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ο 33χρονος στις 2 Αυγούστου 2021 παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης και από τότε τον αναζητούσε η ΕΛΑΣ. Κατά τη σύλληψή του, στην κατοχή του βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του στη διάπραξη πρόσφατων ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Απόψε, στο τηλεοπτικό δελτίο του Mega προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 33χρονου, την ώρα που κατέβαινε από ταξί, στη λεωφόρο Κατεχάκη. Η Αντιτρομοκρατική είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση, καθώς τον παρακολουθούσαν εδώ και 15 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο που κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ κατά τη σύλληψή του βρέθηκε να έχει καλάσνικοφ και άλλο βαρύ οπλισμό. Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, ο δραπέτης διέμενε σε φθηνά ξενοδοχεία για να μην έχει σταθερό σημείο διαμονής, ωστόσο το χαρακτηριστικό τατουάζ που έφερε ο ληστής με το καλάσνικοφ ήταν αυτό που βοήθησε την ΕΛΑΣ στις προσπάθειες για τον εντοπισμό του.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.