Σεισμός στην Κρήτη: Προειδοποίηση για ισχυρούς μετασεισμούς, σε ποιες περιοχές πρέπει να μην μπουν στα σπίτια τους

Σεισμός στην Κρήτη: Σεισμός στην Κρήτη:

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Θανάση Γκανά, διευθυντή Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σείσμος των 5,8 ρίχτερ στο Ηράκλειο της Κρήτης ήταν και ο κύριος σεισμός

Σε ετοιμότητα κάλεσε ο Θανάσης Γκανάς για τουλάχιστον 48 ώρες στην περιοχή, προειδοποιώντας για ισχυρούς μετασεισμούς.

«Κατά την άποψή μου ήταν ο κύριος σεισμός, καθώς αυτή η περιοχή είχε ταλαιπωρηθεί από τον Απρίλιο με εκατοντάδες μικρούς σεισμούς εντάσεως από 3 έως 4,7 Ρίχτερ», σημείωσε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.

Εξέφρασε, παράλληλα, την πεποίθηση ότι έχουν υποστεί ζημιές παλιά κτίρια και κατοικίες από τον επιφανειακό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, 20 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ηρακλείου Κρήτης και κάλεσε τους κατοίκους σε Καστέλι και ενδεχομένως στο Ηράκλειο να μην μπουν στα σπίτια τους, αν τα κτίρια έχουν έστω και μικρές ρωγμές.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.