Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βασίλης Λεβέντης: Συγκλονίζει το μήνυμα του γιου του, Mάριου Γεωργιάδη

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Σε κρίσιμη κατάσταση ο

«Σκληρή» και «άνιση» χαρακτηρίζει τη μάχη που δίνει ο Βασίλης Λεβέντης με τον κορονοϊό, ο γιός του Μάριος Γεωργιάδης και ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τη στήριξη

Ανάρτηση στο Facebook έκανε ο Μάριος Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του πατέρα του, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος προβλήθηκε από τον κορονοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό».

Αναλυτικά η ανάρτηση του γιου του Βασίλη Λεβέντη:

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορωναϊό.

Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας.

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κοροναϊό προ δεκαημέρου, ωστόσο του δόθηκαν οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και χθες πήγε στον Ευαγγελισμό. Δύο ώρες μετά την εισαγωγή του η κατάστασή του χειροτέρευσε και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή του σε ΜΕΘ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι ανεμβολίαστος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται για ποιο λόγο. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τον Ιούλιο ότι δεν είναι κατά του εμβολίου αλλά κατά της υποχρεωτικότητας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.