Ελευθέριος Βενιζέλος: Τo βίντεο ντοκουμένο από την προσγείωση του αεροπλάνου και οι πρώτες δηλώσεις των επιβατών (βίντεο)

Ελευθέριος Βενιζέλος: Τo Ελευθέριος Βενιζέλος: Τo

Ο πύργος ελέγχου του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενημερώθηκε από τον πιλότο ότι έχει ανάψει το λαμπάκι υπερθέρμανσης φρένων στο αεροπλάνο που μετέφερε πάνω απο 200 επιβάτες

Ήταν γύρω στις 10.00 το πρωί της Κυριακής όταν ο πύργος ελέγχου του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενημερώθηκε από τον πιλότο ότι έχει ανάψει το λαμπάκι υπερθέρμανσης φρένων με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Οι 248 επιβάτες της Delta Airlines, πέρασαν μια περιπέτεια που θα τους μείνει αξέχαστη αθώς έπρεπε να προσγειωθούν έχοντας μια ένδειξη για πρόβλημα στα φρένα.

ΕΚΑΒ και πυροσβεστική ήταν επι ποδός για να παρέμβουν σε περίπτωση που χρειαζ΄όταν ωστόσο, τελικά όλα κύλησαν ομαλά και το αεροπλάνο προσγειώθηκε ομαλά.

Οι πρώτες δηλώσεις των επιβατών

Δείτε το βίντεο με την προσγείωση του A330 της Delta

Ακολουθεί το βίντεο με την προσγείωση του A330 της Delta, όπως την κατέγραψε ο λογαριασμός του 11Aviation Videos στο Youtube.

{https://youtu.be/SVRfiCBrGl4}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.