Τραγωδία στη Τζιά: Γύρισε να πάρει το κράνος του και πέθανε σε τροχαίο

Τραγωδία στη Τζιά: Γύρισε Τραγωδία στη Τζιά: Γύρισε

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 20χρονος στην Τζιά όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και κατέπεσε σε γκρεμό.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέας από τον τραγικό θάνατο ενός 20χρονου, το βράδυ του Σαββάτου, μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Κορησσία.

Ειδικότερα, το Σάββατο 25/9 και ώρα 19:45 στην περιοχή της Κορησσίας στην Κέα, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος υπήκοος Αλβανίας εξετράπη της πορείας της και κατέπεσε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος.

Τραγική ειρωνεία; Ο 20χρονος επέστρεφε στην παρέα του, γιατί είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο και το κράνος του σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κέας.

Από το πρωί αρκετοί φίλοι του, συγκλονισμένοι τον αποχαιρετούν στο προσωπικό του προφίλ του νεαρού.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.