Βόλος: Άγρια επίθεση 29χρονου στη σύζυγό του, την ξυλοκόπησε επειδή βρήκε δουλεία

Βόλος: Άγρια επίθεση Βόλος: Άγρια επίθεση

Ένας 29χρονος άνδρας στον Βόλο συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της γυναίκας του ότι την ξυλοκόπησε όταν του ανακοίνωσε ότι βρήκε δουλειά

Άγρια επίθεση δέχτηκε νεαρή γυναίκα στον Βόλο όταν ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι βρήκε δουλειά. Όπως κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ, ο 29χρονος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να την χτυπάει με χέρια και πόδια στο κεφάλι, άλλα και σε άλλα σημεία του σώματός της, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο.

Το επεισόδιο έγινε, σύμφωνα με το magnesianews.gr, χθες στις 8.30 το πρωί στον Βόλο, στο σπίτι που μένει το ζευγάρι. Η ίδια έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και ο 29χρονος συνελήφθη για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, ενώ η γυναίκα - επειδή ένιωθε ζαλάδα από τα χτυπήματα - πήγε στο Νοσοκομείο για να την εξετάσουν γιατροί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 29χρονος δεν δήλωσε τίποτα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, παρά μόνο ότι θα μιλήσει στο Δικαστήριο. Οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια, συνοδευόμενος από την αδελφή του, όπου και ζήτησε προθεσμία για να βρει δικηγόρο και να προετοιμάσει την απολογία του.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.