Γλυκά Νερά: Μέσα στην σοφίτα όπου δολοφονήθηκε άγρια η Καρολάιν (βίντεο)

Γλυκά Νερά: Μέσα στην Γλυκά Νερά: Μέσα στην

Για πρώτη φορά έρχονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νέρα, όπου δολοφονήθηκε άγρια η 20χρονη Καρολάϊν Κράουτς

Φωτογραφίες μέσα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, αλλά και τη σοφίτα - όπου άφησε την τελευταία της πνοή τον Μάιο του 2021 η Κάρολαϊν - παρουσιάστηκαν στο δελτίο του Star το βράδυ της Δευτέρας.  

Στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, όπου έγινε η στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας, ήταν κρεμασμένη η φωτογραφία του γάμου τους στην Πορτογαλία. Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, διάφορα αντικείμενα έχουν μετακινηθεί από την ΕΛΑΣ, στη διάρκεια της ενδελεχούς έρευνάς της, ενώ εμφανή είναι τα σημάδια της σήμανσης.

Σημειώνεται πως στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν και η κούνια της - τότε ενός έτους - Λυδίας, δίπλα από το κρεβάτι όπου η Καρολάιν δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.