Πάτρα: Τι λέει ο οδηγός του καρτ για το σοκαριστικό ατύχημα με τον 6χρονο (βίντεο)

Πάτρα: Τι λέει ο οδηγός του Πάτρα: Τι λέει ο οδηγός του

Ο οδηγός του καρτ που ενεπλάκη στο σοκαριστικό ατύχημα του PICK Patras, το οποίο συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής (19/9), μίλησε για το συμβάν και αποκάλυψε ότι πήγε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται το 6χρονο παιδί.

Ένα 24ωρο μετά από το ατύχημα που έγινε στο κέντρο της Πάτρας και τον σοβαρότατο τραυματισμό του 6χρονου Φώτη, ο οδηγός του καρτ που έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε επάνω στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα μίλησε στο LIVE NEWS για αυτή την άτυχη στιγμή. Ο Νίκος Σαρδέλης ανέφερε ότι «στα πλαίσια οδήγησης επίδειξης και νέων ηλεκτροκίνητων καρτ, προσπάθησα να προσπεράσω το μπροστινό μου καρτ από τα δεξιά. Είχα μια μικρή επαφή με το άλλο καρτ αλλά ήταν αρκετή για να αλλάξω κατεύθυνση προς τα προστατευτικά πλαστικά τα οποία ευτυχώς που υπήρχαν γιατί αυτά με κράτησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρόλο που έχω τραυματισμούς χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, μπορώ να τους διαχειριστώ και να τους ξεπεράσω».

Όπως τόνισε «ήταν δύσκολες στιγμές» καθώς «προσπαθούσαν να συνεφέρουν το παιδί» ενώ εκείνος ΄ήταν «σε κατάσταση σοκ». Ο κ. Σαρδέλης ο οποίος είναι επαγγελματίας οδηγός και συμμετέχει συχνά σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, επισημαίνει σε κάθε τόνο είναι ότι πρώτο μέλημα είναι η υγεία του 6χρονου. «Σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία του παιδιού. Επισκέφτηκα το νοσοκομείο με το που αφέθηκα ελεύθερος», σημείωσε ο κ. Σαρδέλης.

«Είμαι και εγώ πατέρας δύο αγοριών και είναι πολύ σημαντικό για μένα να επανέλθει η υγεία του παιδιού. Βρίσκεται στη ΜΕΘ, απ’ ότι λένε οι γιατροί τα νέα είναι σχετικά καλά, δηλαδή δεν έχει μεγάλους τραυματισμούς αλλά ακόμα διατηρείται σε κατάσταση καταστολής», πρόσθεσε.

 

Ελεύθεροι οι 5 συλληφθέντες

Στο μεταξύ, ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε συλληφθέντες, που πέρασαν νωρίτερα την πόρτα του εισαγγελέα, με την αυτόφωρη διαδικασία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και από υπόχρεο. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τα 4 μέλη της διοργανώτριας αρχής των καρτ στην Πάτρα, αλλά και τον οδηγό που φέρεται να τραυμάτισε τον 6χρονο. Σύμφωνα tempo24.news, η δικογραφία επιστρέφει στην Αστυνομία προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση με τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας και τη συγκέντρωση στοιχείων, ενώ στη συνέχεια ο εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα υπάρξουν διώξεις.

Σημειώνεται πως διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στο Ρίο - με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις - παραμένει το 6χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που παρακολουθούσε αγώνες καρτ στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, τα επόμενα 24ωρα κρίνονται ως κρίσιμα, αν και είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι η αξονική/μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι: «Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένειά του», ανέφερε, μιλώντας στο thebest.gr, ο διευθυντής της ΜΕΘ «Παίδων», Ανδρέα Ηλιάδη.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.