Κρίσιμες ώρες για τον 6χρονο που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ στην Πάτρα – Στον εισαγγελέα 5 συλληφθέντες (βίντεο)

Κρίσιμες ώρες για τον Κρίσιμες ώρες για τον

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 6χρονο που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καρτ στην Πάτρα. Πέντε συλληφθέντες για το περιστατικό οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 6χρονου Φώτη που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του, το μεσημέρι της Κυριακής όταν καρτ που συμμετείχε σε αγώνα στο κέντρο της πόλης, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα στην οδό Μαίζωνος, τραυματίζοντάς τον.

«Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένειά του» δήλωσε στο thebest ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.

Το βίντεο της στιγμής του ατυχήματος, είναι συγκλονιστικό.

{https://www.youtube.com/watch?v=a_Zrvsb80GE&t=20s}

Στον εισαγγελέα οδηγούνται τη Δευτέρα οι πέντε συλληφθέντες

Πέντε άτομα έχουν συλληφθεί για τον τραυματισμό του 6χρονου παιδιού. Τέσσερις από τους συλληφθέντες είναι μέλη της διοργανώτριας αρχής, ενώ ο πέμπτος είναι ο οδηγός του καρτ που τραυμάτισε τον μικρό Φώτη.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλειας και σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πατρών με τη διαδικασία αυτοφώρου. «Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα» μας είπε. «Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το κάρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξε», συμπληρώνει. Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Οι γιατροί του είπαν πως η αξονική/μαγνητική τομογραφία στον γιο του δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στον κεφαλάκι του, κάτι που εκτιμάται θετικά. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και όλοι προσεύχονται το παιδί να ξεπεράσει τον κίνδυνο. 

«Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένειά του», σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη.

Πατέρας 6χρονου: Όλοι προσεύχονται

«Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα» ανέφερε ο πατέρας του μιλώντας στο thebest και συμπλήρωσε: «Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το κάρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξε».

«Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Οι γιατροί του είπαν πως η αξονική/μαγνητική τομογραφία στον γιο του δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στον κεφαλάκι του, κάτι που εκτιμάται θετικά. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και όλοι προσεύχονται το παιδί να ξεπεράσει τον κίνδυνο».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.