Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Να πληρώσει ο σύντροφός μου - Δεν μπορώ να κοιμηθώ στη φυλακή»

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Να Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Να

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου που συνελήφθη και προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα 7,8 κιλών κοκαΐνης, δηλώνει ότι θέλει να πληρώσει για όλα ο σύντροφος της, Δημήτρης Ρεγγινίδης, ο οποίος είναι και αυτός προφυλακισμένος για την ίδια υπόθεση

Ειδικότερα, η 29χρονη Έλενα Πολυχρονοπούλου, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο reality Power of Love, μίλησε στην κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», για τη σχέση της με τον σύντροφό της, τη στιγμή της σύλληψής της, τις ώρες της στη φυλακή και τα... σχέδιά της για το μέλλον.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, δηλώνει ότι δυσκολεύεται να κοιμηθεί όλες υτές τις πρώτες μέρες στη φυλακή ωστόσο προσπαθεί να είναι καλά για ν' αντιμετωπίσει την περιπέτειά της.

Σε ερώτηση για τον σύντροφό της απάντησε ότι γνώριζε για την προσωπική χρήση που αυτός έκανε και τόνισε ότι είχαν καυγαδίσει πολλές φορές για το συγκεκριμένο θέμα.

Παρακάτω η Πολυχρονοπούλου τόνιζε ότι έχει καταστραφεί από την υπόθεση -«εγώ που δεν πίνω και δεν καπνίζω» όπως είπε χαρακτηριστικά- και δηλώνει ότι την δικάζουν για κάτι για το οποίο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο.

Στη συνέχεια της συνέντευξης δήλωσε ότι δεν γνωρίζει την Αφροδίτη Μπάρμπα, λέγοντας ότι δεν βρίσκονται στο ίδιο κελί.

Η κουβέντα επιστρέφει στη σχέση της με τον σύντροφό της και τα ναρκωτικά και η 29χρονη απαντά ότι «όταν είχαμε μπει στην τελική ευθεία μου ορκίστηκε ότι το έχει κόψει».

Στη συνέχεια, η Ελενα Πολυχρονοπούλου λέει στους δύο δημοσιογράφους ότι ο 32χρονος σύντροφός της,  Δημήτρης Ρεγγινίδης, τής ζήτησε που κατέστρεψε τόσο την ίδια όσο και τη σχέση τους και λέει χαρακτηριστικά «Θέλω να καταλάβει το λάθος και να πληρώσει γι' αυτό». Μάλιστα, επισημαίνει ότι ο Ρεγγινίδης δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο από το να τα πάρει όλα πάνω του «γιατί αυτή είναι η αλήθεια» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την ίδια δηλώνει ότι είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και παράλληλα ότι έχει ανθρώπους να τη στηρίξουν σε όλη αυτή την περιπέτεια. «Όταν βγω με το καλό από εδώ θα μπορέσω να ονειρευτώ ξανά και να ξεκινήσω τη ζωή μου».

Τέλος αναφερόμενη στη σύλληψή της υπογραμμίζει ότι αν υπήρχε οτιδήποτε μέσα στο διαμέρισμά της, στη Νέα Σμύρνη, θα είχε φροντίσει να το εξαφανίσει πριν από την έφοδο των αστυνομικών. «Προφυλακίστηκα γιατί μέτρησε ο λόγος του αστυνομικού. Πως λένε ότι με είδαν να πετάω τα ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας; Είναι ο λόγος μου ενάντια στον λόγο ενός αστυνομικού»

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.