Θρήνος στην Εύβοια: Νεκροί δύο 19χρονοι μετά από τροχαίο (εικόνα)

Θρήνος στην Εύβοια: Νεκροί Θρήνος στην Εύβοια: Νεκροί

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Ψαχνά στην περιοχή Αγίου Γεωργίου – Κολοβρέχτη.

Δύο νέα παιδιά ηλικίας 19 ετών έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή Αγίου Γεωργίου – Κολοβρεχτη.

Τα παιδιά επέβαιναν δε μοτοσυκλέτα και κατευθυνόντουσαν προς τα τα Ψαχνά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν με διερχόμενο ΙΧ, οδηγός του οποίου - σύμφωνα με το evima.gr ήταν έναν ιατρός.

Ο οδηγός του ΙΧ, απεγκλωβίστηκε από τους εθελοντές πυροσβέστες των Ψαχνών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, φέροντας πολλαπλά τραύματα.

evimatroxaio

Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς ο οποίος συντετριμμένος μίλησε στο evima. gr λέγοντας ότι, «δυστυχώς έχασαν δυο άνθρωποι τη ζωή τους από τη σύγκρουση ιχ αυτοκινήτου με δίκυκλο».

Τα αιτία του δυστυχήματος διερευνά το ΑΤ Ψαχνών.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες βαριά τραυματισμένος. Μάλιστα, εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Στην περιοχή προκλήθηκε μποτιλιάρισμα για αρκετή ώρα, καθώς τα οχήματα που ακολουθούσαν σταμάτησαν απότομα και προκλήθηκε καραμπόλα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο ένας 19χρονος που έχασε την ζωή του καταγόταν από τα Ψαχνά και ο πατέρας του είναι αστυνομικός, ενώ το δεύτερο παιδί ήταν από την Νέα Αρτάκη.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.