Ιδανικός ο καιρός για βουτιές στη θάλασσα (χάρτης)

Ιδανικός ο καιρός για Ιδανικός ο καιρός για

Ιδανικός καιρός για μπάνιο στη θάλασσα θα επικρατήσει το Σαββατοκύριακο στην Αττική, αφού η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα αγγίζοντας τοπικά τους 37οC.

Το Σάββατο, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν νότιοi άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ μέχρι το απόγευμα, οπότε και θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 32-33οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν νότιοι άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 35-36οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 33οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι με ένταση έως 3 μποφόρ οπότε και η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 36-37οC.

Αίθριος καιρός με διάσπαρτες νεφώσεις από το μεσημέρι, παροδικά αυξημένες στα βόρεια-βορειοανατολικά του νομού.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής το Σάββατο

Την Κυριακή, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν νότιοι άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 32οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 36-37οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 3-5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 33οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με ένταση 3 έως 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τΔους 37-38οC.

Διάσπαρτες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι και τις πρωινές ώρες, ενώ στη συνέχεια θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής την Κυριακή

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.