«Πάντα ήμασταν Έλληνες»: Γιάννης, Αλεξ και Βερόνικα Αντετοκούνμπο στο Προεδρικό Μέγαρο (εικόνες)

«Πάντα ήμασταν Έλληνες»: «Πάντα ήμασταν Έλληνες»:

Βερόνικα, Γιάννης και Άλεξ Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο όπου συνάντησαν την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Θαμώνες της Ηρώδου Αττικού τείνουν να γίνουν το τελευταίο διήμερο, Γιάννης, Βερόνικα και Άλεξ Αντετοκούνμπο. Μετά το Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη, για την τελετή ορκωμοσίας της πολιτογράφησης της μητέρας και του μικρότερου αδερφού του Γιάννη, οι τρεις βρέθηκαν σήμερα, Παρασκευή και στο Προεδρικό Μέγαρο.

giannis1

giannis3

Εκεί συνάντησαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με την οποία κάθισαν στην αυλή του Προεδρικού Μεγάρου συζητώντας για αρκετή ώρα. «Πάντα αισθανόμασταν Έλληνες, πάντα ήμασταν Έλληνες απλώς τώρα ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην οποία χάρισε και μια φανέλα των Bucks με το όνομά του.

giannis4

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.