Παρελθόν από τους δρόμους της Αθήνας 8.000 παλαιά ταξί

Παρελθόν από τους δρόμους Παρελθόν από τους δρόμους

Η Ελλάδα φαίνεται ότι διαθέτει έναν από τους χειρότερους στόλους οχημάτων μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ.

Ένας αριθμός-μαμούθ από παλαιά και ρυπογόνα Ταξί θα πρέπει να αποσυρθεί από την κυκλοφορία στα τέλη του 2021 καθώς εκπνέει η τρίτη και τελευταία προθεσμία που τους έχει δώσει έχει δώσει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το Newsauto.gr περίπου 8.000 παλαιά και ρυπογόνα Ταξί πρέπει να αποσυρθούν από την κυκλοφορία έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 και μάλιστα δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να δοθεί νέα παράταση καθώς μέχρι σήμερα έχουν δοθεί συνολικά τρεις παρατάσεις ενώ υπάρχει κίνδυνος επιβολής προστίμου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Υπό αυτό το πρίσμα τα στελέχη του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα αυξήσουν τα ποσά της επιδότησης για την απόκτηση ηλεκτρικών Ταξί στις 22.500 ευρώ από επαγγελματίες οδηγούς ώστε να μειωθεί η ατμοσφαιρική ρύπανση μέσα στις πόλεις. Παράλληλα όσοι αποκτήσουν κάποιο ηλεκτρικό Ταξί θα «απολαμβάνουν» και όλα εκείνα τα επιπλέον οφέλη που θα εφαρμόσουν πάρα πολλές δημοτικές Αρχές για να προστατεύσουν την υγεία των πολιτών τους βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.