Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για επικίνδυνες τοπικές καταιγίδες (βίντεο)

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Με ζέστη θα κυλήσει η σημερινή μέρα, ενώ ισχυρός βοριάς θα πνέει στο νότιο Αιγαίο. Που θα υπάρχουν επικίνδυνες τοπικές καταιγίδες σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

«Σε πολύ τοπικό επίπεδο μπορεί να εκδηλωθεί μια καταιγίδα την ώρα που σε όλη την υπόλοιπη χώρα μπορεί επικρατεί η ηλιοφάνεια. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρουσάκης.

«Πέραν αυτών των πολύ τοπικών καταιγίδων ο καιρός δεν παρουσιάζει κάτι το αξιόλογο καθώς οι επόμενες μέρες θα κυλήσουν με ζέστη και ηλιοφάνεια. Ιδιαίτερα δε προς το Σαββατοκύριακο η ζέστη θα κορυφωθεί και ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμη και τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Ήδη, από σήμερα Πέμπτη η διαφορά θα είναι αισθητή καθώς σε κλειστές περιοχές στα ηπειρωτικά σήμερα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου. Από πλευράς ανέμων ενισχυμένους βοριάδες θα έχουμε σήμερα στο νότιο Αιγαίο.», κατέληξε ο μετεωρολόγος.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.