Ταυτοποιήθηκε ο γυμνός άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Κέρκυρα

Ταυτοποιήθηκε ο γυμνός Ταυτοποιήθηκε ο γυμνός

Ταυτοποιήθηκε η σορός του γυμνού άνδρα, που βρέθηκε την Τρίτη (14/9) το απόγευμα, σε βραχώδη παραλία, στους Περουλάδες Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, ο νεκρός άνδρας αναγνωρίστηκε από τον αδελφό του. Ήταν Κερκυραίος, συνταξιούχος δάσκαλος ηλικίας 75 ετών, και διέμενε στο Μοσχάτο, αλλά το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν στο νησί των Φαιάκων.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος άνδρας βρέθηκε γυμνός ενώ σύμφωνα με την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή φέρει πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι. Ο θάνατός του φέρεται να προήλθε από πτώση από μεγάλο ύψος. Περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, αναμένεται να φέρει στο φως η νεκροψία-νεκροτομή.

Η σορός είχε εντοπιστεί από τουρίστα, ενώ επιτόπου είχαν σπεύσει το Λιμενικό και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.