Συντετριμμένη η Φουρέιρα στην κηδεία του Mad Clip (εικόνα)

Συντετριμμένη η Φουρέιρα Συντετριμμένη η Φουρέιρα

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι η κηδεία του Mad Clip στον ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Συντετριμμένοι φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο αντίο στον Έλληνα τράπερ.

Συντετριμμένη στη κηδεία και η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, φορώντας λευκά ρούχα και μαύρα γυαλιά. Παρόντες και ο ο Light, η Τάμτα, η Ζόζεφιν και πολλοί άλλοι, που αποχαιρέτησαν με απέραντη θλίψη τον αγαπημένο τους φίλο και συνεργάτη.

eleni179

light175

Υπενθυμίζεται, ότι ο 34χρονος ράπερ σκοτώθηκε φεύγοντας από τον γάμο φίλων και συνεργατών του, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (01/09, στον οποίο βρισκόταν μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα, ο γαμπρός σκηνοθέτησε το τελευταίο video clip για το ντουέτο τους "Μπορεί", που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Μάλιστα, ο ράπερ και η τραγουδίστρια διασκέδασαν τους καλεσμένους λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, τραγουδώντας μαζί στο πάρτι του γάμου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.