Πλήθος κόσμου στη κηδεία Mad Clip (εικόνες & video)

Πλήθος κόσμου στη κηδεία Mad Πλήθος κόσμου στη κηδεία Mad

Πλήθος κόσμου και θαυμαστών του Mad Clip βρίσκονται από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (06/09) στον ιερό ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο.

Το τελευταίο «αντίο» στον Πίτερ Αναστασόπουλο, γνωστότερο ως Mad Clip, θα πουν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές το μεσημέρι της Δευτέρας (06/09) στον ιερό ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο.

Από νωρίς δεκάδες θαυμαστές του 34χρονου τράπερ άρχισαν να μαζεύονται στην εκκλησία θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους τραγουδιστή που τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (02/09) σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη.

mad37

mad31

{https://www.youtube.com/watch?v=1vo82_L2bRU}

{https://www.youtube.com/watch?v=mm1_QGNHUoo}

{https://www.youtube.com/watch?v=CtfuV6AvTEw}

{https://youtu.be/1tDF44gK2gs}

Δείτε live το τελευταίο αντίο στο Mad Clip

Η κηδεία του Mad Clip θα μεταδοθεί ζωντανά στο Youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.

{https://youtu.be/M7N4aaxY2lE}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.