Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τελευταίου μεγάλου Έλληνα - Τι αποφάσισε η οικογένεια του Μίκη Θεοδωράκη για την ταφή του

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός

Σε λαϊκό προσκύνημα θα εκτεθεί η σορός του τελευταίου μεγάλου Έλληνα, του Μίκη Θεοδωράκη, από την ερχόμενη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 7/9 και την Τετάρτη 8/9 από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:00 και την την Πέμπτη από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00.

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 15.00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του μουσικοσυνθέτη, ο Μίκης Θεοδωράκης θα ταφεί στο μέρος όπου είχε το εξοχικό του σπίτι, στο Βραχάτι.

Μετά την πάροδο τριετίας, η σορός του θα μεταφερθεί στο Γαλατά Χανίων, όπως ήταν η τελευταία επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.