Ρούμπεν Σεμέδο: Τι κατέθεσε η φίλη της 17χρονης, «με τον Νιγηριανό δεν το ήθελε σίγουρα»

Ρούμπεν Σεμέδο: Τι κατέθεσε Ρούμπεν Σεμέδο: Τι κατέθεσε

Στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ομαδικού βιασμού 17χρονης από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο και ακόμη έναν 40χρονο άνδρα, κατέθεσε η 16χρονη φίλη του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι η 17χρονη, η οποία είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ (όπως παραδέχεται και η ίδια) όταν συνήλθε της είπε ότι «δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε».

Όπως φέρεται να της είπε η 17χρονη, «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Η 16χρονη , φέρεται να κατέθεσε ότι η καταγγέλλουσα είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της να έρθει να την πάρει «μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που κάνεις. Δεν ξέρω γιατί, όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε».

Όπως φέρεται να καταθέτει η 16χρονη, η καταγγέλλουσα υπέβαλε την μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της.

«Εάν πίστευε ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα δε θα κανόνιζε να βγει την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα της είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν».

Ο πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο ενώπιον της ανακρίτριας θα αρνηθεί την κατηγορία του ομαδικού βιασμού ισχυριζόμενος ότι τον κατηγορούν για να αποσπάσουν χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την απολογία του ποδοσφαιριστή, θα καταθέσουν στην ανακρίτρια μάρτυρες που έχει προτείνει ο ίδιος.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.