Ερέτρια: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος του 29χρονου διοικητή, ερευνάται και η αυτοκτονία

Ερέτρια: Στο μικροσκόπιο ο Ερέτρια: Στο μικροσκόπιο ο

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ερέτρια ο θάνατος του 29χρονου διοικητή του Αστυνομικού τμήματος, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του και έφερε τραύματα με σφαίρες.

Λίγο μετά τις 21:15 ο 29χρονος Παναγιώτης Μπακούτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πλατεία κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα από σφαίρες, ενώ εντός του οχήματος βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock.

Ο διοικητής φέρεται να αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης με τη σύζυγό του να τον αναζητά από νωρίς. Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα γύρω από το θάνατό του, ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας.

Τον άτυχο διοικητή εντόπισε, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάτοικος της περιοχής και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Νωρίτερα το πρωί ο ΣΚΑΪ μετέδωσε ότι ο 29χρονος είχε πρόσφατα αποκτήσει παιδί, που είναι 2 μηνών.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.