Απίστευτο και όμως αληθινό: Τους πέρασαν για Ταλιμπάν στην Καλαμάτα, τους προσήγαγαν και τελικά ήταν μουσουλμάνοι τουρίστες (βίντεο)

Απίστευτο και όμως αληθινό: Απίστευτο και όμως αληθινό:

Μουσουλμάνοι τουρίστες εμφανίστηκαν με παραδοσιακές φορεσιές στην Καλαμάτα, προκαλώντας σύγχυση στους κατοίκους που τους είδαν και νόμιζαν ότι εισήλθαν στη χώρα Αφγανοί πρόσφυγες.

Στο Τμήμα για εξακρίβωση των στοιχείων τους προσήχθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Μεσσηνίας 13 Ευρωπαίοι πολίτες, οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα και περιηγούνταν στην Καλαμάτα, φορώντας τις παραδοσιακές τους φορεσιές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eleftheriaonline, πρόκειται για Γερμανούς και Γάλλους, για τους οποίους οι αστυνομικές αρχές προέβησαν σε εξακρίβωση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων και αφού διαπιστώθηκε η γνησιότητά τους και ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μπερδεύτηκαν βλέποντας τις φωτογραφίες στα social media και συνέδεσαν την παρουσία τους στην πόλη με μυστικό σχέδιο για την εγκατάσταση Αφγανών προσφύγων.

Ανάμεσα σε αυτούς που την πάτησαν, και ο Θάνος Τζήμερος που φαντάστηκε ότι ήδη έφθασαν ορδές Αφγανών στην Ελλάδα και μάλιστα έφθασαν και στην Καλαμάτα.

{https://www.facebook.com/ckaterinop/videos/3105958856286349}

{https://www.facebook.com/100057822875707/videos/4059761580801404}

{https://youtu.be/qUwoRGXBKeE}

{https://twitter.com/ThanosTzimeros/status/1430541271798587401?s=20}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.