Ανοιχτοί παιδότοποι αλλά με κανόνες - Τι θα γίνει με τεστ σε αθλητές

Ανοιχτοί παιδότοποι αλλά Ανοιχτοί παιδότοποι αλλά

Επι τάπητος τέθηκε ο τρόπος λειτουργίας των παιδότοπων κατά την σημερινή συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται το άνοιγμά τους τόσο για εμβολιασμένους όσο και για ανεμβολίαστους με αρνητικό rapid test. Συνεπώς, πιθανώς θα επιτρέπεται η είσοδος και στους ανεμβολίαστους, με test, ωστόσο περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Επίσης τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν διευκρινίσεις αναφορικά με τη διενέργεια των διαγνωστικών τεστ και τη χρήση μάσκας από τους αθλητές.

Ήδη υπάρχει εισήγηση να διπλασιαστούν τα υποχρεωτικά εβδομαδιαία τεστ για όσους αθλητές είναι ανεμβολίαστοι. Και μάλιστα, τα τεστ αυτά θα είναι είτε PCR είτε rapid. Για αθλητές κάτω των 12 ετών (για τους οποίους δεν έχει ανοίξει πλατφόρμα εμβολιασμού) το πιθανότερο είναι να απαιτηθούν self test.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.