Δολοφονία στη Μεσαρά: Έτσι ο 27χρονος οργάνωσε το έγκλημα - Πήγε να φορτώσει τον φόνο σε άλλον (βίντεο, εικόνες)

Δολοφονία στη Μεσαρά: Έτσι Δολοφονία στη Μεσαρά: Έτσι

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά του νομού Ηρακλείου Κρήτης. Ο 27χρονος Ρουμάνος εργάτης, που ομολόγησε το έγκλημα, φέρεται να σχεδίαζε οργανωμένα, τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν, την εκτέλεση του αφεντικού του. 

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι ο 27χρονος Ρουμάνος εργάτης είχε οργανώσει ένα σατανικό σχέδιο για τη δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου, το βράδυ της Δευτέρας (23/08) στη Μεσαρά, στο Ηράκλειο Κρήτης. Υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με το «cretalive.gr», ο δράστης, τον οποίο απασχολούσε τα τελευταία χρόνια στη δούλεψη του το θύμα από το Πετροκεφάλι, φέρεται να σχεδίαζε οργανωμένα, τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν, την εκτέλεση του αφεντικού του.

Όταν πλέον λύγισε, μετά από μία ολονύκτια εξέταση, ο 27χρονος είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου ότι το θύμα τον εκμεταλλευόταν αισχρά. Ισχυρίστηκε ότι ο 39χρονος του χρωστούσε αρκετά χρήματα, τον χτυπούσε και γενικότερα του συμπεριφερόταν βίαια και απαξιωτικά, ενώ φέρεται να τον εξανάγκαζε σε εξευτελιστικές καταστάσεις.

Ο 27χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση σαφέστατα μικρότερης ποινικής βαρύτητας, ζούσε σε ένα πρόχειρο κατάλυμα στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας, και είχε άμεση οπτική επαφή.

{https://www.youtube.com/watch?v=sfR9tsba1KQ}

Πώς έστησε την πλεκτάνη με τον αντίδικο του 39χρονου

Κατά συνέπεια, ήξερε τις κινήσεις του 39χρονου και τις συνήθειές του. Προσπάθησε με πονηρό τρόπο να εκμεταλλευτεί, ανεπιτυχώς, την πρόσφατη σφοδρή αντιδικία του αφεντικού του με επιχειρηματία της περιοχής. Οι δύο άνδρες καυγάδισαν άσχημα, έγινε φασαρία, πριν τη δολοφονία.

Όπως αναφέρει το «cretalive.gr», ο Ρουμάνος βοσκός σκέφτηκε ότι αυτή ήταν η ευκαιρία που έψαχνε: Θα σκότωνε τον 39χρονο και θα έστρεφε ύπουλα τις υποψίες της Αστυνομίας στον αντίδικο. Το βράδυ της Δευτέρας ο 39χρονος ρέμβαζε, όπως κάθε βράδυ, στον καναπέ της βεράντας του. Η μικρή του κόρη, μόλις 7 ετών, μπαινόβγαινε στο σπίτι. Η σύζυγος του είχε φύγει δέκα λεπτά νωρίτερα για να πάει να αγοράσει κάποια πράγματα και να πάει και στο φαρμακείο. Το πρωί το ζευγάρι είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου και είχαν αναρτήσει σχετική φωτογραφία τους στο facebook.

dolofonia mesara kritis ktinotrofos ergatis roumanos cretalive.gr

Ο 27χρονος Ρουμάνος πλησίασε και τον εκτέλεσε με την κυνηγετική καραμπίνα. Με ταχύτατες κινήσεις πυροβόλησε δύο φορές προς την καλύβα του ώστε να μπορέσει να συνθέσει το σενάριο που πλάσαρε στις Αρχές. Παρουσίασε τον εαυτό του ως θύμα του δολοφόνου που γλίτωσε στο παρά ένα. Και κάπου εκεί, μέσα στην δήθεν σύγχυση και αναστάτωση, άρχισε να αφήνει σιγά-σιγά το δόλωμα με τον επιχειρηματία που «απείλησε ότι θα σκοτώσει το αφεντικό του».

dolofonia mesara kritis ktinotrofos ergatis roumanos creta24.gr

Σύμφωνα με το «creta24.gr», ο συγκεκριμένος αντίδικος που ο 27χρονος υπέδειξε, όμως, με τόση ευκολία ως τον δολοφόνο του εργοδότη του, βρισκόταν στο Ηράκλειο και μπορούσε να το αποδείξει. Υπήρχαν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό που τον έδειχναν τον Μεσαρίτη να πίνει καφέ και μάλιστα σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Επιπλέον, ένα στοιχείο που τους φάνηκε περίεργο και αξιοσημείωτο είναι ότι το θύμα αιφνιδιάστηκε. Αν το σημείο προσέγγιζε κάποιος ξένος, τα τρία σκυλιά που είχε για τα πρόβατα, θα είχαν «χαλάσει» τον κόσμο από τα γαυγίσματα.

dolofonia mesara kritis ktinotrofos ergatis roumanos spiti cretalive.gr 1

(πληροφορίες από cretalive.gr, creta24.gr)

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.