Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Δολοφόνησαν 40χρονο κτηνοτρόφο στην αυλή του σπιτιού του

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο:

Νεκρός έπεσε 40χρονος κτηνοτρόφος, καθώς δέχτηκε πυροβολισμούς, μετά από ενέδρα, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στο Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο. 

Ένας 40χρονος κτηνοτρόφος έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρα (23/08)από πυροβολισμούς που δέχθηκε, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στο Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Creta24.gr» ο κτηνοτρόφος βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιο του, όταν άγνωστοι μέχρι τώρα πυροβόλησαν πέντε φορές προς εκείνον.

Ο άτυχος άνδρας φαίνεται να δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος του. Οι αστυνομικές αρχές έχουν «ζώσει» την περιοχή και ερευνούν προκειμένου να βρεθούν οι δράστες, που εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο άνδρας είχε επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ όταν ξαφνικά πετάχτηκαν οι άγνωστοι από τα δενδρύλια και τον πυροβόλησαν.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο χωριό βρίσκονται ήδη ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που αναζητούν το δράστη ή τους δράστες.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.