Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Έστειλαν email για τοποθέτηση βόμβας σε ξενοδοχεία (βίντεο)

Συναγερμός στη Συναγερμός στη

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Θεσσαλονίκης, προειδοποιητικό mail κάνει λόγο για τοποθέτηση βόμβας σε ξενοδοχεία της πόλης. Εκκενώθηκαν οι σχετικοί χώροι.

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Θεσσαλονίκης, μετά από προειδοποιητικό mail που έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας σε ξενοδοχεία της πόλης.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «thestival», άγνωστος έστειλε ένα email στο ξενοδοχείο «Excelsior», στο οποίο ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, στο ξενοδοχείο «Queen Olga» και στο ξενοδοχείο «Pella». Στη συνέχεια εστάλησαν mail σε ακόμη τρία ξενοδοχεία του κέντρου. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία «Park», «Εσπέρια» και «Olympia».

Αμέσως διατάχθηκε η εκκένωση των τριών ξενοδοχείων ενώ κλήθηκε το ΤΕΕΜ για να γίνει έλεγχος αν αληθεύει το απειλητικό email ή αποτελεί φάρσα.

{https://www.youtube.com/watch?v=t5dnqomDnNM}

(πληροφορίες από thestival.gr)

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.